Zeilen met de Iris

De kracht van de wind
De macht van de zee
De schoonheid van land aan het water
Het plezier van de mens

Een zeiltocht met de Iris balt deze elementen tot een avontuur dat u niet snel zult vergeten. Met de Iris kun u zeilen langs Europese kusten. Of een aantrekkelijke themareis maken vanuit Nederland. De Iris zeilt ook op Frankrijk, Ierland en de kanaaleilanden. Engeland, Schotland, maar ook de Oostzeekusten zijn mogelijke bestemmingen. In 2003 werd bijvoorbeeld Sint Petersburg aangedaan!

Zeilen met de Iris betekent voor iedereen iets anders. Misschien heeft u al ervaring met zeezeilen en navigatie, misschien wilt u het leren, we hebben u graag in het team. Maar het kan natuurlijk ook dat u zich vooral wilt ontspannen, rondwandelen en gewoon een boek lezen met een hapje en een drankje erbij. Dan varen wij het schip en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. We zeilen het liefst met gezelschappen van 8 tot 10 personen.

Onze bestemmingen in Frankrijk, de kanaaleilanden of langs de Ierse kust, zijn een mengeling van zeehavens met hun typische drukte en verstilde kusten, ver buiten de toeristische routes, waar we voor anker gaan om s' avonds op verlaten stranden te barbecuen.