Zeilen met de Iris

Iris is de Griekse Godin van de Goedheid
Met haar prachtige vleugels en toorts
wordt zij gedragen door de regenboog
en is zij sneller dan de wind

Een zeiltocht met de Iris balt deze elementen tot een avontuur dat u niet snel zult vergeten. Met de Iris kun u zeilen langs Europese kusten. Of een aantrekkelijke themareis maken vanuit Nederland. De Iris zeilt ook op Frankrijk, Ierland en de kanaaleilanden. Engeland, Schotland, maar ook de Oostzeekusten zijn mogelijke bestemmingen. In 2003 werd bijvoorbeeld Sint Petersburg en Ierland aangedaan! Door de jaren heen zijn wij meerdere malen in Normandie, Bretagne, kanaaleilanden, Schotland, London, Engelse West- Zuid- en Oostkust geweest. In 2019 zetten we weer koers naar het prachtige Franse Bretagne en zijn er diverse andere mogelijkheden om te boeken en op maat te organiseren!

Zeilen met de Iris betekent voor iedereen iets anders. Misschien heeft u al ervaring met zeezeilen en navigatie, misschien wilt u het leren, we hebben u graag in het team. Maar het kan natuurlijk ook dat u zich vooral wilt ontspannen, rondwandelen en gewoon een boek lezen met een hapje en een drankje erbij. Dan varen wij het schip en zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Onze bestemmingen in Frankrijk, de kanaaleilanden of langs de Ierse, Engelse en Schotse kust, zijn een mengeling van zeehavens met hun typische drukte en verstilde kusten, ver buiten de toeristische routes, waar we voor anker gaan om s' avonds op verlaten stranden te barbecuen.

U kunt onze zeillogger daarnaast ook in zetten voor bijvoorbeeld: dagtochten of thema weekenden. U kunt hierbij denken aan en combinatie van activiteiten als teambuilding, training, coaching, met als afwisseling met een rib stuiteren over het water. Of festiviteiten als: familiedag, jubileum, huwelijk en dergelijke. Hoe dan ook denken we graag met u mee en heten u van harte welkom aan boord!